En bedre hverdag

mars 5, 2018

Oppskriften for å miste noen ekstra kilo og opprettholde en sunn livsstil over tid, er å ha et godt kosthold. Omega-3 bidrar til balansen.

I tillegg kommer nok fysisk aktivitet. Det er viktig å finne balansen mellom riktig mengde mat, og mat som gir kroppen din det den trenger for å holde energinivået oppe.

Inntak av marine omega-3-fettsyrer er viktig for at både kropp og sinn skal fungere normalt. Fisk er en god kilde til mange næringsstoffer det er lett å få for lite av. Mange synes det er vanskelig å spise så mye fisk og annen sjømat som helsemyndighetene anbefaler, men med enkle grep kan både du og barna dine spise nok fisk.

Bruker du fiskepålegg på brødskiven er det enklere å spise tilstrekkelig fisk gjennom uken. Stabbur-Makrell er og blir en klassiker – det er et meget populært pålegg i Norge. Dette er en enkel måte å få hele familien til å spise fisk, i tillegg til at det er en god kilde til marine omega-3-fettsyrer, proteiner med en god sammensetning og vitamin D.

Bidrar til normal hjertefunksjon

Makrell er en fet fisk, og er derfor en ekstra god kilde til de sunne marine omega-3-fettsyrene og vitamin D, i tillegg er makrell en god kilde til vitamin B12 og selen. Stabbur-Makrell kommer i flere varianter med ulik smak, konsistens og størrelse, så alle i familien kan finne sin favoritt.
Det er flere andre fordeler med å gjøre fisk til en del av det daglige kostholdet og inntak av fisk kan bidra til normal hjerte- og karfunksjon. Grunnen til at fisk er positivt for hjerte er omega-3-fettsyrer.

Stabbur-Makrell smaker godt og er sunt for både store og små. Den velkjente makrellboksen er perfekt å dele når familien er samlet rundt frokostbordet eller i matboksen.